В Одесі погасили марку, присвячену діяльності СБУ

Поштові набори "Служба безпеки України" доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні

СБУ та Укрпошта ввели в обіг марку, присвячену роботі спецслужби. Марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!". Її спецпогашення в Одесі відбулося в приміщенні Одеського Головпоштамту. 

Про це повідомляє пресслужба СБУ. 

З перших днів повномасштабного вторгнення рф співробітники СБУ нищать ворога у найгарячіших точках і роблять все, щоб якнайшвидше звільнити нашу землю. Руйнування Кримського мосту – це одна з наших реалізацій. Переконаний, що унікальні спецоперації, які проводить СБУ, стануть сюжетами для нових марок, – зазначив Голова СБУ Василь Малюк.

Як зазначив Голова Служби безпеки, стікери з маркою відправлять спецпризначенцям СБУ, які зараз працюють на передовій. Тираж марки становить понад 1 млн примірників. Після спецпогашення її можна придбати у відділеннях Укрпошти у всіх регіонах країни та онлайн.

Спільно з СБУ представляємо третій та завершальний поштовий випуск героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!", присвячений Службі безпеки. Маємо за честь закарбувати на марках спецпризначенців СБУ, які є реальними героями нашого часу, що виборюють незалежність та перемогу для нашої держави. У новинах уся країна бачить, як Служба безпеки щодня викриває колаборантів, руйнує їх підлі задуми та вселяє страх у ворогів постійною "бавовною, - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Поштові набори "Служба безпеки України" доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon. Також можна придбати тематичний мерч: футболку "СБУ" та набір стікерпаків.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині з нагоди третьої річниці утворення Одеського району відбулась урочиста церемонія спеціального погашення власної марки. Вона була розроблена Одеською РВА спільно з Укрпоштою.  






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися