В Одесі у провулку Чайковського з’явилися антипаркувальні стовпчики

Причина - паркування машин на тротуарах

В Одесі у провулку Чайковського встановили антипаркувальні стовпчики. Тепер пішоходам пересуватися тротуаром стало зручніше та безпечніше. Про це повідомили на сторінці Facebook КП “СМЕП” ВДС.

Останнім часом припаркований транспорт перекривав тротуари у провулку, тому пішоходам не було місця. Перейти на інший бік провулка — це завжди був ризик для життя. Про це розповіли у КП “СМЕП”.

Співробітники комунальної установи встановили антипаркувальні стовпчики у місцях, де транспорт виїжджав на тротуар. Тепер паркуватись у провулку Чайковського на тротуарах неможливо.

“Пересуватися цим, на задум архітекторів міста, затишним провулком, стало неможливо. Припаркований транспорт, перекривав тротуари. Наша установа вирішила цю проблему”, – зазначається у повідомленні.

Також нанесли розмітку двох пішохідних переходів. Перший – ближче до Катерининської вулиці, другий – при виході з тильного боку Одеського національного академічного театру опери та балету.

Раніше “Коментарі” повідомляють, що в Одесі продовжують працювати над оптимізацією дорожнього руху у Приморському районі міста. У самому центрі Одеси стовпчиками обмежили паркування. Так, фахівцями по вулиці Грецькій, між вулицями Катерининською та Рішельєвською, були внесені зміни в організацію дорожнього руху, оптимізовано простір, що дозволило вже цього року облаштувати місця для платного паркування. Встановили антипаркувальні стовбчики й на вулиці Ланжеронівській. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська міська рада розробляє нове рішення щодо тарифів на паркування. Про це повідомив одеський активіст та убраніст Петро Обухов на своїй сторінці у Фейсбук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися