На Одещині рятувальники врятували двох маленьких цуценят

Рятівники ДСНС в Одеській області продовжують допомагати тваринам

Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят. Сьогодні  27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Оперативно прибувши на місце події рятувальники за допомогою драбини - палки витягли малят з двометрової пастки.

Кожне врятоване життя - це велика перемога, - йдеться в повідомленні.

Історії порятунку 

В Одесі рятувальники зняли з дерева кота, який просидів там дві доби. Подія сталася у провулку Прохоровському на території навчального закладу. Тварина залізла на дерево на висоту четвертого поверху. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце, піднялися на дерево за допомогою драбини та палиці й врятували бідолаху, який майже одразу почав ховатися.

У селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

Рятівники ДСНС в Одеській області продовжують допомагати тваринам, які потрапили у пастки. Так, сьогодні працівники ДСНС дістали двох цуценят, які провалилися в люк. Вранці рятувальникам надійшла інформація, що в Балті на вулиці Железняка два цуценяти опинилися в люку.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися