В Одесі встановили тарифи на паркування: скільки доведеться платити

Розрахунок на муніципальних стоянках виключно безготівковий

В Одесі знову встановили тарифи на паркування. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконкому. Вартість - не змінилася: 20 гривень на годину, як і до цього, та стосується муніципальних стоянок. Крім того, можна придбати абонемент на паркування на місяць або рік, який коштуватиме 2 000 та 22 000 відповідно. Для людей з інвалідністю, учасників бойових дій та учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС передбачені пільги: за умови розміщення під лобовим склом завіреної копії відповідного посвідчення, паркування буде безоплатним.

"Через скасування судом попереднього рішення міський бюджет недоотримав майже 750 тисяч гривень. Натомість на вулицю знову повернулися "жилеточники", люди які незаконно обдирають автолюбителів", — повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Він також нагадав, що розрахунок на муніципальних стоянках виключно безготівковий та закликав не платити готівкою "незрозумілим людям у яскравих жилетах".

Навесні суд визнав протиправним рішення одеського виконкому про встановлення тарифів на паркування у місті та скасував його.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі у провулку Чайковського встановили антипаркувальні стовпчики. Тепер пішоходам пересуватися тротуаром стало зручніше та безпечніше. Про це повідомили на сторінці Facebook КП “СМЕП” ВДС.

“Коментарі” також писали, що в Одесі продовжують працювати над оптимізацією дорожнього руху у Приморському районі міста. У самому центрі Одеси стовпчиками обмежили паркування. Так, фахівцями по вулиці Грецькій, між вулицями Катерининською та Рішельєвською, були внесені зміни в організацію дорожнього руху, оптимізовано простір, що дозволило вже цього року облаштувати місця для платного паркування. Встановили антипаркувальні стовбчики й на вулиці Ланжеронівській.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися