В Ізмаїлі, що на Одещині, дозволили безперервний рух фур навіть у спеку

Причина - виконання перевізниками державного завдання

В Ізмаїлі дозволили рух великовантажного транспорту в спеку, маса якого перевищує 24 тонни, а навантаження на вісь – 7 тонн. Причина такого рішення - це  необхідність виконання перевізниками державного завдання в рамках “зернового коридору” та гуманітарної програми “Grain from Ukraine”. Крім того, наразі є велика потреба у забезпеченні безперервності технологічних процесів обробки вантажів підприємствами морегосподарського комплексу. Про це йдеться в рішенні виконавчого комітету Ізмаїльскої міської ради.

Рішення виконкому стало відповіддю на звернення Ізмаїльської філії ДП “Адміністрація морських портів України”, Ізмаїльського морського торговельного порту та низки підприємств морегосподарського комплексу.

Наразі управлінню житлово-комунального господарства доручено проінформувати перевізників, підприємства морегосподарського комплексу, відділ патрульної поліції у м. Ізмаїл про прийняте рішення, враховувати його при плануванні та проведенні поточного та капітального ремонтів міських вулиць та доріг, аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання міських вулиць та доріг.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі знову встановили тарифи на паркування. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконкому. Вартість - не змінилася: 20 гривень на годину, як і до цього, та стосується муніципальних стоянок. Крім того, можна придбати абонемент на паркування на місяць або рік, який коштуватиме 2 000 та 22 000 відповідно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися