В Одесі усі котельні забезпечені генераторами

На цьому тижні місто отримало останні 43 генератори

Одеса вже розпочала підготовку до нового опалювального сезону, втім спеціалісти кажуть, що на місто чекає ще одна складна зима. Про це розповіла Директорка КП "Теплопостачання міста Одеса" Ганна Позднякова.

Наразі усі котельні міста забезпечені генераторами. Крім того, комунальне підприємство сформувало запаси палива.

"На цьому тижні отримали останні 43 генератори. Ми вже зробили левову частину робіт з підготовки: це і заміна трубопроводів, і ремонт котлів у наших котельнях. Ми оновлюємо помпове обладнання, яке так чи інакше виходило з ладу під час тогорічних блекаутів. Саме тому, що ми очікуємо ще одну складну зиму, так може статися, що вона буде ще складніша”, - зазначила Позднякова. 

Ганна Позднякова також зазначила, що наразі саме іноземні партнери допомагають оновлювати обладнання на котельнях, замінювати електричну групу, помпову. 

Нещодавно “Коментарі” писали, що директор департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної (військової) адміністрації Антон Шалигайло розповів, що одним з головних завдань на наступний опалювальний сезон – є забезпечення стабільної роботи критичної інфраструктури, для цього Одещина формує запас потужних дизель-генераторів. У випадку тотальних блекаутів вони зможуть забезпечити централізоване опалення і не тільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися