Арештували майно родини скандального одеського ексвійськкома Борисова

Невістка Борисова намагалася вивезли авто за кордон

Суд наклав арешт на майно, гроші та банківські рахунки ексначальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова та членів його сім’ї. Про це повідомили в ДБР. Серед арештованого майна:

- Земельні ділянки загальною площею понад 2 га в Одеській області

- Два будинки в Одесі загальною площею понад 420 кв м

- Домоволодіння в Одесі площею 78,5 га

- Дві квартири та 1/3 квартири в Одесі

- Автомобіль Toyota Land Cruiser, 2023 року випуску

- Автомобіль Mercedes-Benz G 63 AMG, 2022 року випуску

- Автомобіль Mercedes-Benz EQV, 2022 року випуску

- Автомобіль Mercedes-Benz GLE 400, 2021 року

- Автомобіль Porsche Macan GTS, 2016 року випуску

- Автомобіль Audi A6, 1999 року випуску та інше. 

Родичі Борисова намагалися вивезти частину майна за кордон: при спробі перетину кордону у пункті пропуску "Паланка - Маяки - Удобне" був зупинений автомобіль Porsche Macan GTS. Як виявилось, авто зареєстровано на невістку Борисова і проходить речовим доказом по справі щодо ексвоєнкома. Саме тому автомобіль вилучили. 


“Коментарі” писали, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому начальнику Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Євгенові Борисову. Його відправили під варту на два місяці із правом внести заставу у розмірі 150 мільйонів гривень.

Зокрема, у ДБР підкреслюють, що, за матеріалами журналістського розслідування, мати Борисова придбала розкішний будинок в Іспанії за понад 4 мільйони гривень. Крім того, вона також стала власницею елітного автомобіля, вартістю понад 3 мільйони гривень. Не залишилася без нерухомості також і дружина військкома. За даними слідства, загалом родина Борисова під час воєнного стану витратила 151 мільйон гривень на будинки та машини. Крім того, у грудні минулого року Борисов понад два тижні не з’являвся на службі після лікування в шпиталі, а потім наприкінці грудня незаконно виїхав на місяць за кордон. За цей час він відвідав Молдову, Туреччину, Сейшельські острови та Іспанію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися