Внаслідок ракетних атак РФ на Одещині пошкоджено близько 5000 вікон

Наразі розпочали роботи з монтажу вікон

Внаслідок нещодавніх терористичних атак РФ було пошкоджено близько 5000 вікон на Одещині. Про це повідомили в Одеські ОВА. Протягом тижня команда GEM спільно з Одеською ОВА, регіональним офісом міжнародного співробітництва Одеської області та представниками місцевих влад провели попередні роботи та заміри, а вже сьогодні партнери розпочали роботи з монтажу вікон.

У відомстві підкреслили, що минулого тижня було анонсовано про початок “Проекту по заміні пошкоджених вікон” в Одеській області від Global Empowerment Mission (GEM) в партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF). 

“Цей проект - це не тільки істотна допомога жителям регіону, це вагома демонстрація підтримки України та доказ сили і впевненості в тому, що разом ми можемо подолати будь-які випробування. Разом ми будуємо майбутнє, що ґрунтується на мирі, співпраці та єдності”, - йдеться в повідомленні ОВА.

Нагадаємо, що ворог завдавав ракетних ударів по Одесі з 19 по 23 липня чотири дні поспіль. У зв'язку з цим, задля документування збитків, до міста прибула місія ЮНЕСКО для проведення комплексної оцінки завданої шкоди. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Роботу розпочато. Місія фіксуватиме наслідки атак росіян, все документуватиме, — сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Обстріли Одещини 

Вночі 18 липня держава-терорист здійснила черговий підступний обстріл Одеси. Всього спочатку було випущено по півдню України 31 дрон-камікадзе типу Shahed, а потім ворог запустив з акваторії Чорного моря 6 ракет “Калібр” по місту. 

Також, вночі 19 липня ворог здійснив наймасштабніший обстріл Одеси та області за весь час війни. Близько 20 ракет та дрони-камікадзе Shahed атакували Одещину в декілька хвиль.  

20 липня вночі ворог знову здійснив ракетно-дронову атаку по Одесі та Миколаєву. Вже третю ніч поспіль окупанти підступно обстрілюють південні регіони України. 

“Коментарі” писали, що вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися