В Одесі ІT фахівці відбили атаку хакерів на сайт “Інфоксводоканалу”

Сайт компанії працює в штатному режимі

Зранку в філії  “Інфоксводоканалу” повідомили, що сайт відомства атакували хакери. Як зазначили в пресслужбі компанії, через це можуть бути тимчасові складнощі з роботою офіційного веб-сайту та дозвоном до контакт-центру водоканалу

“Шановні споживачі! Через хакерську атаку на програмні комплекси “Інфоксводоканалу” можуть спостерігатися тимчасові складнощі з роботою офіційного веб-сайту та дозвоном до контакт-центру водоканалу. Наші фахівці роблять все можливе для вирішення цієї ситуації”, – повідомили у компанії.

На щастя, за декілька годин ІT фахівці змогли відбити атаку хакерів та налагодити роботу сайту 

“Наразі сайт, зв'язок із контакт-центром та програмні комплекси працюють у штатному режимі”, - написали у відомстві.

Крім того, наразі продовжуються відключення води в частині міста через масштабну аварію, яка сталася на площі Толбухіна. Без води – Приморський, Київський, Хаджибейський райони Одеси.  Біля 10-ї години ранку в деяких районах міста почали вмикати воду, але наразі ще багато одеситів без води.

Зазначимо, що про аварію на площі Толбухіна ще ввечері повідомив прессекретар підприємства Сергій Чабан. Він сподівався, що вранці жителі міста будуть з водою, але проблема виявилася більш серйозною. Коли вдасться завершити ремонт та підключити воду, наразі інформації немає.

Нагадаємо, що внаслідок нещодавніх терористичних атак РФ було пошкоджено близько 5000 вікон на Одещині. Про це повідомили в Одеські ОВА. Протягом тижня команда GEM спільно з Одеською ОВА, регіональним офісом міжнародного співробітництва Одеської області та представниками місцевих влад провели попередні роботи та заміри, а вже сьогодні партнери розпочали роботи з монтажу вікон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися