Одеські морпіхи тренуються використовувати озброєння надане США

Тренування проходять на Донеччині

Одеські морпіхи з 35 окремої бригади морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського показали, як тренуються використовувати озброєння надане США під час навчань Донеччині. 

Наразі мполодих бійців навчав 52-річний інструктор із позивним “Дядя”. Чоловік вирішив приєднатися до армії після того, як його син пішов воювати 24 лютого, у день, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в України

“Старший син 24 лютого о 9 ранку вже пішов на війну. Жінка моя сказала, що нікуди ми не поїдемо, бо син пішов, а значит і ми залишимось. Я вирішив, що не буду ховатися за спинами і пішов навчати”, - сказав інструктор. 

Нагадаємо, що в МВС України також показали, як за допомогою дронів нагцвардійці нищать ворожі позиції на Запорізькому напрямку. На опублікованому відео видно роботу одеських нацгвардійців підрозділу "Ластівка" 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ. За допомогою дрону їм вдалося знищити ворожу позицію.

Зазначимо, сьогодні вночі Одеська область опинилася під обстрілом безпілотників "Shahed-136", які були запущені з Азовського моря через Чорне. Атака, яка була спрямована на південні райони області з очевидною метою — об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону. Про це повідомляє ОК “Південь”. Нещодавно вночі, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області. “Коментарі” також писали, що під час атаки дронів-камікадзе росіян на Ренійський порт постраждало румунське судно. Румунське судно зазнало незначних пошкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися