Нічна атака “Шахедів” по Одеській області: куди поцілив ворог

Ціль ворога — портова та промислова інфраструктура Одеської області

Сьогодні вночі Одеська область опинилася під обстрілом безпілотників "Shahed-136", які були запущені з Азовського моря через Чорне. Атака, яка була спрямована на південні райони області з очевидною метою — об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Сили протиповітряної оборони працювали 3 години поспіль. Більшість із запущених дронів-камікадзе була збита. Проте деякі із запущених ворогом “Шахедів” поцілили в портову інфраструктуру області. 

Наслідком атаки стали пожежі, які спалахнули на промислових та портових об'єктах, а також було пошкоджено елеватор. Вогнеборці працюють на місці події. Станом о пів на 6 ранку даних про постраждалих немає. Остаточна інформація щодо наслідків цієї ворожої атаки наразі уточнюються.

Нагадаємо, що також нещодавно вночі, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області.

“Коментарі” також писали, що під час атаки дронів-камікадзе росіян на Ренійський порт постраждало румунське судно. Румунське судно зазнало незначних пошкоджень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися