Одесити завоювали дві медалі Кубку України з пляжного волейболу

Змагання проходили в Києві

Спортсмени із Одеської області завоювали дві медалі Кубку України з пляжного волейболу, який проходив в Києві. 21-річна Софія Рилова у новоствореному дуеті з киянкою Інною Махно завоювала срібло, а Павло Плотнік із Роздільної з Нікітою Ангеловим – вихованцем одеського волейболу, який виступає зараз за Суми, бронзу.

У фіналі змагань Софія Рилова з Інною Махно поступилася другому номеру національного рейтингу дуету Валентина Давідова/ Євгенія Баєва – учасницям чемпіонатів світу і Європи – 0:2. Цікаво, що ці пари зустрічалися і в чвертьфіналі, але в тому матчі перемогли Софія з Інною – 2:1. У 2-му раунді дівчата обіграла дует Біляк/ Шуцька із Деражні Хмельницького – 2:0, а у півфіналі – “класичну пару” - Кутнякова/ Шумейко (Запоріжжя/ Київ) – 2:0.

У змаганнях чоловіків Павло Плотнік з Нікітою Ангеловим в поєдинку за бронзу обіграли Бокшана/ Скукіса (Ужгород/ Свалява) – 2:1.

Після двох сухих перемог в групі вони обіграли Стороженка/ Хмельова – 2:0, а ось півфіналі, хоч і в трьох партіях, але поступилися майбутнім переможцям Дацюку/ Ліхацькому, які також представляють Київ – 1:2.

“Друге місце, як може здатися, теж непоганий результат, але результатом незадоволена і буду старанно тренуватися, щоб займати перше місця. Втім, ми не засмучуємося, у нас у пріоритеті фінал чемпіонату України. Аналізуватимемо свої помилки і працюватимемо над ними, щоб був переможний результат”, - сказала Софія. 

Нагадаємо, що спортсмени Одеської області завоювали 2 медалі на Європейському юнацькому олімпійському фестивалю, який проходив в Мариборі з 22 по 29 липня. Про це повідомило Відділення національного олімпійського комітету в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися