В Одесі планують розташувати електростанції для резервної генерації

Вже підготовлена вся необхідна документація для проведення торгів по закупівлі обладнання

В Одесі продовжують проєкт зі створення резервної генерації у місті. Планується розташувати 4 електростанції загальною потужністю 29,7 МВт для забезпечення власних потреб в електроенергії сімох котелень КП "Теплопостачання міста Одеси".

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Це стало можливим завдяки підписанню з ПРООН у квітні цього року Меморандуму про взаєморозуміння щодо забезпечення енергетичної безпеки критичної інфраструктури міста та фінансуванню Державного японського агентства міжнародного співробітництва (JICA), - йдеться в повідомленні. 

Наразі, після проведення технічного аналізу інфраструктури міста, вже підготовлена вся необхідна документація для проведення ПРООН торгів по закупівлі обладнання.

Поради для економії 

У вечірні години (з 16:00 до 23:00) намагайтесь не використовувати кондиціонер. Або використовуйте його в енергоефективному режимі, не охолоджуючи кімнату нижче 23˚C. Включайте режим “sleep” для підтримання комфортної температури.

Перенесіть використання потужних пристроїв (пральної машини, бойлера) на нічний час. Використовуйте їх почергово, щоб розподілити навантаження. За можливості зменште з 16:00 до 23:00 користування електрочайником та праскою. Або завжди набирайте води стільки, скільки треба для приготування чаю саме в цей момент.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські енергетики з початку року розчистили від гілок дерев тисячу кілометрів повітряних ліній електропередачі. Це убезпечить мешканців  від аварійних відключень світла, спричинених падінням гілок дерев на електролінії, а також підвищать стабільність та надійність електропостачання.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися