В Одесі жінка викрала мопед та намагалася його продати: деталі

Правопорушниці загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі

Одеські поліцейські затримали 35-річну жінку у незаконному заволодінні мопедом співмістянки. Інцидент стався у вечірній час на вулиці Розкидайлівській. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.

Жінка напідпитку прогулювалася вечірнім містом, коли побачила припаркований на тротуарі мопед. Правопорушниця вирішила викрасти та заробити на транспортному засобі. Виявивши, що колеса та кермо двоколісника не заблоковані, зловмисниця перекотила його у закинутий двір в провулку Старокінному, де і сховала, прикидавши сухою травою.

Як виявилось, правопорушниця вже потрапляла у поле зору правоохоронних органів за скоєння крадіжки. Нині їй повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно.

“Слідчі зібрали достатньо доказів, та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушниці загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Мопед правоохоронці повернули власниці”, - розповіла старша слідча відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Оксана Найденова.

Нагадаємо, що на Одещині викрили жителя Подільщини, який намагався викрасти автомобіль односельця. 57-річний зловмисник спокусився легковим автомобілем, коли потерпілий залишив його у своєму дворі із ключем у замку запалення, але на чужому транспорті далеко не доїхав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися