На Одещині чоловік викрав автомобіль односельця й намагався втекти

За викрадення автомобіля йому загрожує щонайменше п’ять років позбавлення волі

На Одещині викрили жителя Подільщини, який намагався викрасти автомобіль односельця. 57-річний зловмисник спокусився легковим автомобілем, коли потерпілий залишив його у своєму дворі із ключем у замку запалення, але на чужому транспорті далеко не доїхав.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Подія сталася близько шостої години ранку в одному з населених пунктів Ананьївської територіальної громади. 47-річний місцевий чоловік повідомив у поліцію про зникнення з території його домогосподарства легкового автомобіля марки "Богдан". Також він повідомив, що необачно залишив ключ у замку запалення. 

Під час пошуків поліцейські встановили, що зловмисник рухається на ньому у напрямку міста Подільськ. Той, побачивши переслідувачів, кинув транспортний засіб на проїжджій частині дороги й почав тікати, але безуспішно.

Втікача затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру. Цей злочин  карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Зараз слідчі під процесуальним керівництвом Любашівської окружної прокуратури клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що адвоката-депутата Херсонської районної ради, якого затримали в Одесі за хабар, відправили до СІЗО. Про це стало відомо з ухвали суду. Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для адвоката у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 134,2 тисячі гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися