В Одесі виділяють компенсацію за зруйноване житло: про які суми йде мова

У "Дії" розширюється перелік послуг у межах програми "єВідновлення"

Виконавчий комітет Одеської мерії ухвалив рішення про виділення додаткових коштів на надання компенсації містянам за пошкоджені об’єкти нерухомого майна. Вже схвалено 46 заявок на отримання компенсації у розмірі 1 млн 800 тис. гривень.

Рішення ухвалили на позачерговому засіданні 3 серпня.

Це кошти, які одесити зможуть отримати на придбання будівельних матеріалів або послуг із будівництва. Одеситам, житло яких постраждало внаслідок збройної агресії рф необхідно звертатись до відповідної районної адміністрації міста, де буде надано перелік усіх необхідних для заповнення документів для отримання компенсації з бюджету.

У "Дії" розширюється перелік послуг у межах програми "єВідновлення". Тепер громадяни України зможуть подати заяву на отримання компенсації і за повністю знищене житло через застосунок

Після подачі заяви комісія міської ради має визначити обсяг компенсації офлайн. Згодом людина зможе отримати спеціальний житловий сертифікат у "Дії" або на електронну пошту та придбати нову квартиру, будинок або інше житлове приміщення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у липні 2023 року в історичному центрі Одеси від обстрілів постраждало 64 пам’ятки культурної спадщини. Цим будівлям понад 100-150 років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися