В Одесі конфіскували контрафактні електронки на чотири мільйони гривень

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до схеми

В Одесі викрили групу осіб, які розповсюджували контрафактні підакцизні товари. Правопорушники купували та перепродавали електронні пристрої для куріння з підробленими марками акцизного податку та тютюн для кальянів. Про це повідомили детективи Бюро економічної безпеки України.

Детективи провели обшуки в складських та торгових приміщеннях, і вилучили понад 2500 електронних сигарет, майже 4600 штук тютюну для кальяну, рідини для наповнення електронних сигарет тощо. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 4 млн грн. Продавали товар як в офлайн магазинах, так і через Інтернет. 

“Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)) та ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Бюро економічної безпеки України за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Поліцейські відправили на лаву підсудних двох жителів Одещини за наркозлочини. Чоловіки незаконно зберігали для власного вживання наркотичний засіб канабіс, за що їм загрожує покарання від штрафу до обмеження волі. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. Загалом у правопорушників поліцейські вилучили близько 450 грамів наркотичного засобу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися