Онлайн-голосування рейтингу впливовості «Еліта України» має вирішальне значення на підсумки - організатори

Онлайн-голосування рейтингу впливовості «Еліта України» має вирішальне значення на підсумки - організатори

10 серпня розпочався Національний рейтинг впливовості "Еліта України". На сьогоднішній день експерти оцінюють кожного кандидата з усіх регіонів країни, за винятком тимчасово окупованих територій, а українці активно беруть участь в онлайн-голосуванні.

У проекті задіяні 200 міжнародних, національних і регіональних експертів - фахівців у галузі політології, соціології, економіки, юриспруденції та медіа - зарекомендували себе в різних дослідницьких заходах.

Оцінювання кандидатів почалося 1 вересня і завершиться 20 вересня. Експерти оцінюють значимість і впливовість конкретних осіб за 10 критеріями, за кожен з яких максимум можна отримати 100 балів.

У п'яти найбільших регіонах - Київському, Одеському, Харківському, Дніпропетровському та Львівському, кількість учасників склала 300 чоловік, в інших дев'ятнадцяти регіонах - по 200. У кожному регіоні залишиться сотня найкращих з кращих.

Критерії, на яких ґрунтуються оцінки, такі:

1. Суспільне визнання і довіру

2. Посадовий статус, кар'єрний ріст, успіх, особисті досягнення - ресурси (джерела) впливу

3. Компетентність і професіоналізм

4. Розум, інтелект, освіченість, грамотність, інтелігентність

5. Фінансова незалежність

6. Благодійність, меценатство, волонтерство

7. Патріотизм

8. Високі моральні якості (чесність, порядність, прозорість, невикористання свого становища у власних цілях)

9. Соціальна відповідальність (служіння людям, суспільству), репутаційна незаплямованість

10. Уміння домагатися поставлених цілей, самостійність у прийнятті рішень

Відзначимо, що паралельно з експертним голосуванням на офіційному сайті проекту - https://elitukraine.com/, проходить онлайн-голосування, де українці можуть проголосувати за тих кандидатів, які підпадають під вищеописані критерії.

Важливо також підкреслити, що за перемогу в онлайн-голосуванні, учаснику рейтингу в кожному з регіонів буде нараховано по 1000 балів. За друге місце 990 балів, за третє - 980, за четверте - 970 і так далі. Ці результати підсумовують з тими балами, які виставили експерти. Таким чином, онлайн-користувачі виступлять "21-м експертом", безпосередньо впливаючи на підсумкові результати першого - регіонального туру Національного рейтингу "Еліта України". Сотня кращих в кожному з регіонів буде оголошена 21 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися