Майно санаторію "Куяльник" вартістю близько 1 млрд гривень повернули державі

Підприємство протиправно оформило право власності на приміщення санаторію

Майно санаторію на курорті "Куяльник" вартістю 1 млрд грн зареєстрували за державою. Одеська обласна прокуратура забезпечила реальне виконання судового рішення за позовом прокурора про повернення у державну власність майна.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

У суді прокурор довів, що підприємство протиправно оформило право власності на приміщення санаторію площею понад 100 000 м кв. На даний час судове рішення виконано, а право власності на вказаний об’єкт зареєстровано за державою в особі Фонду державного майна України.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеський апеляційний суд підтримав рішення прокуратури та вирішив відновити права територіальної громади Одеси на землі санаторію ім. Горького, які мають вартість 48,2 млн грн. Суд визнав незаконним передання 6 земельних ділянок загальною площею 0,5 га приватним особам, які попередньо незаконно зайняли ці землі.

Також СБУ затримала місцевого ексдепутата на Одещині, який привласнив 15 земельних ділянок на узбережжі Чорного моря. Він викрав 15 земельних ділянок на загальну суму 15 млн грн. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися