На Одещині вантажівка наїхала на підлітка: хлопець помер в лікарні

Водій вантажівки був тверезий

37-річний водій вантажного автомобіля “DAF” з причепом, не помітив у темряві місцевого жителя, який перебував на проїзній частині, і наїхав на підлітка. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.

Аварія сталася вчора приблизно о 23 годині в селі Шевченкове Кілійської територіальної громади. Наразі поліцейські розслідують усі обставини ДТП. Відомо, що потерпілого доправили у лікарню, де від отриманих травм він, на жаль, помер.

“Керманича перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий. До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Триває слідство”, - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Юрій Сухий.

Крім того, поліцейські наголошують на суворому дотриманні всіма учасниками дорожнього руху ПДР. І водії, і пішоходи повинні бути дуже уважними на дорозі. В темну пору доби пішоходам необхідно позначати себе світлоповертальними елементами або ліхтариками.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися