У Молдові зійшли з рейок вагони з зерном, які прямували до Одещини

Наразі спеціалісти працюють, щоб в найкоротші терміни відновити рух на цьому перегоні

Шість вагонів із зерном у складі потягу з 61 вагона, який прямував до українського річкового порту у Рені, зійшли з рейок у Молдові 5 серпня. Про це повідомили в Молдавській залізниці. Причина аварії - спекотна погода. 

"Попередня причина аварії – надзвичайно висока температура, через яку рейки втратили свою міцність", – повідомили в залізниці Молдови.

В залізниці зазначили, що вагони із зерном зійшли з рейок, коли потяг перебував на ділянці лінії Кульма – Чадир-Лунга. У відомстві також повідомили – прикладаються всі зусилля, щоб в найкоротші терміни відновити рух на цьому перегоні. З метою з’яснення причин та точних обставин аварії на місце події виїхали представники гизки державних организацій країни.

Нагадаємо, що черга вагонів з зерном в напрямку порту Ізмаїл зросла на 19,73%. Загальна черга вагонів, що рухаються в напрямку порту Ізмаїл становить орієнтовно 7 800 вагонів, в тому числі 3 034 вагони зернових вантажів. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи УЗ Валерій Ткачов. Черга вагонів з зерном в напрямку порту Ізмаїл зросла на 500 вагонів або 19,73% (з 2534 вагонів до 3 034 вагонів).

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що міжнародні партнери допоможуть Одеському регіону відновити та вдосконалити портову інфраструктуру області. Союзники готові профінансувати реконструкцію морського регіону. Про це на форумі з відновлення Одещини "Транспорт. Логістика. Інфраструктура" повідомив заступник голови Одеської ОВА Роман Григоришин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися