В Одесі зміниться графік руху трамваїв № 5 та 28

Причина - ремонт перехрестя біля кінотеатру "Батьківщина"

Графік руху трамваїв № 5 та 28 змінився через ремонт трамвайних колій на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської в Одесі. Про це повідомили в Одеській міській раді. Там зазначили, що з сьогоднішнього дня графік буде наступний: 

Трамвай №5

Перше відправлення від автовокзалу – об 7:12

Останнє відправлення від автовокзалу – об 20:57

Останнє відправлення від Аркадії до Автовокзалу – об 20:15

Трамвай №28:

Перше відправлення від вулиці Пастера – об 6:34

Останнє відправлення від вулиці Пастера – об 21:06

Останнє відправлення від парку Шевченка до вулиці Пастера – об 20:34

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі розпочинається другий етап реалізації Магiстрального трамвайного маршруту прямого сполучення “Пiвнiч – Пiвдень” (трамвайний маршрут №7), який буде працювати за наступною схемою: вул. Паустовського – Люстдорф. Роботи розпочнуться з 29 липня поточного року. Протяжність маршруту складе 33,2 км, загальна тривалiсть поїздки - 2 год. 20 хв., iнтервал руху - 7-8 хв. У зв’язку з цим зміниться схема руху трамвайного маршруту №27 – він курсуватиме від Рибпорту до Люстдорфу із інтервалом у 15-16 хвилин.

“Коментарі” писали, що в Одесі планують придбати нові електробуси. З метою забезпечення сучасної, зручної та екологічно чистої транспортної системи, у планах придбати 30 електробусів та встановити станції підзарядки, що загалом коштуватимуть 13 млн євро. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися