Білгород-Дністровський морський порт виставили на аукціон зі зниженою ціною

Стартова ціна порту знижена до 92 мільйонів 459 тисяч 229 гривень

Запланований на 7 серпня аукціон з приватизації Білгород-Дністровського морського торговельного порту не відбувся через відсутність охочих взяти в ньому участь. Саме тому, торги знову перенесли. Новою датою проведення аукціону стало 15 серпня. 

“Розпочато новий відлік часу до завершення прийому заявок на аукціон з продажу ЄМК ДП “БДМТ”", — повідомила пресслужба порту.

Нагадаємо, стартова ціна об’єкта для аукціону з умовами — 184,9 млн грн (без урахування ПДВ). Розмір гарантійного внеску — 36,9 млн грн (без ПДВ), йдеться в оголошенні на “Prozorro.Продажі”.

Стартова ціна лоту для аукціону зі зниженням стартової ціни складає 92,4 млн грн (без ПДВ). Гарантійний внесок у цьому випадку становитиме 18,4 млн грн

Зазначимо, що порт має виходи до дев'яти причалів у порту та одного причалу у портопункті. До складу об'єкту також входять дев'ять суден, чотири теплотяги, 18 портальних кранів та 47 транспортних.

Раніше “Коментарі” писали, що “Чорноморська зернова ініціатива” закінчилась 17 липня та не була продовжена через саботаж держави-терориста. Втім, РФ продовжує експортувати власні продукти Чорним морем. Протягом минулого тижня через Босфорську протоку пройшло 43 судна в інтересах РФ.  Про це повідомляє пресслужба Військово-морських сил Збройних сил України.       

Також, “Коментарі” писали, що в порту "Чорноморськ" на Одещині знищено 60 тис. т зерна внаслідок російських обстрілів у ніч на 19 липня. Сильно постраждала портова інфраструктура, яка залучена до "зернової ініціативи".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися