На Одещині чоловік, рятуючись від пожежі, вистрибнув з балкону

причину та обставини трагедії наразі встановлюють

Вчора, 8 серпня, у Білгород-Дністровському сталася пожежа у багатоповерхівці. 22-річний чоловік вистрибнув з балкона, намагаючись врятуватись від вогню. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Виклик про пожежу на четвертому поверсі шестиповерхового будинку надійшов до рятувальників о 09:13 ранку. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що сталось загоряння домашніх речей в квартирі на 4-му поверсі. Також стало відомо, що під час пожежі з балкону впав чоловік 2001 року народження. Постраждалого госпіталізували, але незабаром він помер.Від ДСНС залучались 3 одиниці пожежної техніки та 10 рятувальників. Наразі встановлюють причину та обставини трагедії.

“Коментарі” також повідомляли, що пожежа сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.Швидка реакція рятувальників дозволила уникнути поширення вогню на житловий будинок. На момент прибуття на місце події, вогонь охоплював балкон на шостому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Пожежа була локалізована та повністю ліквідована. Площа пошкоджень становила приблизно 20 квадратних метрів. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Нагадаємо, що з початку тижня на Одещині 52 пожежі знищили понад 30 гектарів української землі. В більшості випадків, винуватцями таких пожеж є самі ж люди, які не задумуючись нехтують правилами безпеки та спричиняють шкоду не лише довкіллю, а й здоров’ю і життю громадян. 

Також, “Коментарі”, писали, що на Одещині поліцейські спільно із рятувальниками встановили особи двох неповнолітніх, які навмисно підпалювали суху рослинність, в результаті чого виникла масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися