На Одещині собака ледь не загриз дворового пса: на допомогу кинулись місцеві

Господар собаки був напідпитку

В Ізмаїлі господар не зміг втримати свого американського стаффордширського тер'єра і той напав на бродячого пса. Відео інциденту поширила в соціальних мережах місцева мешканка. Не дивлячись на великі розміри, дворовий пес не зміг дати відсіч. Тільки дуже голосно скавчав. На його плач збіглися люди. Один з перехожих не побоявся і відбив налякану тварину. Поведінка господаря стаффі викликала обурення містян, адже чоловік не вжив заходів, щоб заспокоїти свої собаку. Очевидці впевнені, господар стаффа був у нетверезому стані. 

“Господар, це було видно, у нетверезому стані. Його собака БЕЗ намордника! Сміливий хлопець забрав дворнягу з пащі породистого собаки. І добре, що постраждалою була не людина. Тому що людина все ж таки важливіша за собаку. Скільки було випадків, що й у тверезих господарів собаки дивували?! Скільки було випадків, що такі собаки небезпечні? Висновок очевидний: не справляєшся з таким собакою - нічого брати на себе цю відповідальність і заводити такого вихованця”, - написала жінка у Фейсбук.

Нагадаємо, що в Одесі агресивна собака великої породи загризла маленького шпіца прямо на вулиці. На прогулянку вийшла переселенка з Херсону з двома шпіцами, пухнастиків жінка тримала на повідку. Біля магазину вони зустріли хлопчика, який ледве тримав великого собаку. Як виявилось пізніше, його дід пішов до супермаркету, а малого залишив з собакою. Підліток не втримав тварину і вона на смерть загризла одного з маленьких шпіців.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 10-річну дівчинку в Одесі покусав бурбуль. Дитині діагностували відкритий перелом лівого передпліччя. Власниці собаки загрожує штраф за порушення правил утримання собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися