На Одещині відновили роботу найпотужніші буксири-штовхачі: деталі

Один з них вже виконав перший після ремонту рейс на Констанцу

Три тритисячники – найпотужніші буксири-штовхачі знову працюватимуть на Нижньому та Середньому Дунаї. Судна вдалося укомплектувати кваліфікованими командами та досвідченими капітанами.

- Тритисячник “Одеса” (капітан Сергій Станіславович Віт) вже виконав перший після ремонту рейс на Констанцу.

- Теплохід “Черкаси” (капітан Ігор Миколайович Балан) з караваном із 9 барж і вантажем аглоруди прямує до порту Смедерево.

- Теплохід “Миколаїв” може бути спокійно відправлений на доковий ремонт з поновленням документів Регістру.

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

Зазначимо, що у пароплавства загалом вісім таких суден, п'ять з яких уже понад 15 років перебувають у відстої. Минулого року адміністрація УДП вирішила відновити флот тритисячників. Адже це можливість формувати каравани не з 6, а з 9 барж, що підвищує рентабельність рейсу. Було здійснено повний комплекс робіт з відновлення гвинто-кермового комплексу двох суден, ремонту головних та допоміжних двигунів, механізмів, корпусу.

Нагадаємо, що Українське Дунайське пароплавство завершує капремонт морського судна “Вилково”. Це судно намагалися відправити на металобрухт, втім, спеціалісти УДП вирішили привести судно до ладу, тож невдовзі “Вилково” вирушить в перший рейс. Загалом ремонтні роботи тривали майже три місяці. Фахівцям довелося старанно попрацювати, щоб дати судну ще один шанс: 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що російська пропагандистка, колишня ведуча проросійських каналів Медведчука, Діана Панченко випустила сюжет про УДП. Колаборантка заявила, що ніби-то має зв'язки в компанії.  Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися