В Одеській області на капітальний ремонт двох доріг планують витратити понад 50 мільйонів гривень

Загальна довжина ділянки ремонту складає 2300 метрів

Ізмаїльська міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів на двох вулицях міста. Так, планується повністю відремонтувати вулицю Східна (протяжністю 1.4 км) та ділянку дороги по вулиці Телеграфна – від вулиці Східна до вулиці Тиха (900 метрів дороги). Стартова ціна лоту складає 51 337 387 грн.

Про це стало відомо на майданчику  Prozorro.

Відповідно до плану робіт, довжина ділянки, яка потребує ремонту, становить 2300 метрів. Для покращення дорожнього покриття планується додатково зміцнити дорожнє покриття, а його ширина буде варіюватися від 6,0 до 7,0 метрів, що дозволить створити дві смуги руху. 

Також передбачено укріплення узбіч товщиною 100 мм та шириною 1,0 метра за допомогою асфальтобетонного покриття. Крім того, планується облаштування тротуарів на ділянці, де їх раніше не було. Ширина тротуарів становитиме 1,8 метра, покриття буде виконано за допомогою жовтої тротуарної плитки. Загальна площа нових тротуарів становитиме 57,6 м2.

Можливість проведення ремонту на вулицях Східна і Телеграфна обумовлена ​​поганим станом дорожнього покриття і що вони не ремонтувалися протягом багатьох років. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію Київського районного суду Одеси.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися