В Одесі планують відремонтувати будівлю суду: подробиці

Планують також добудувати додаткові приміщення

Нещодавно стало відомо, що Міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію будівлі з прибудовою додаткових приміщень. Інформація з’явилась на майданчику держзакупівель Prozorro. Там зазначають, що з’явився тендер на реконструкція будівлі, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б. Саме за цією адресою знаходиться Київський районний суд міста Одеса.

Торги мають відбутися 16 серпня, а самі роботи необхідно виконати до кінця 2024 року. Нагадаємо, перед повномасштабним вторгненням будівлю й територію суду вже реконструювали за 34,5 млн грн.

Раніше “Коментарі” писали, що "Міськзелентрест" опублікував новий тендер на ремонт теплиць майже за 10 млн грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель Prozorro. Загальна площа теплиць - близько 4200кв.м, з яких 600кв.м. відремонтували взимку.

“Коментарі” також повідомляли, що Регіональне відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях провело аукціон з продажу колишнього Одеського лікеро-горілчаного заводу. У торгах взяли участь 22 підприємці. Фінальна вартість активу зросла у 22 рази, з 2,9 млн до 65 млн гривень. В останні роки підприємство отримувало дохід за складування товарів та було збитковим. Його приватизація – можливість залучити інвестиції, створити робочі місця та прибутковий бізнес, який сплачуватиме податки.

Крім того, “Коментарі” писали, що запланований на 7 серпня аукціон з приватизації Білгород-Дністровського морського торговельного порту не відбувся через відсутність охочих взяти в ньому участь. Саме тому, торги знову перенесли. Новою датою проведення аукціону стало 15 серпня. Нагадаємо, стартова ціна об’єкта для аукціону з умовами — 184,9 млн грн (без урахування ПДВ). Розмір гарантійного внеску — 36,9 млн грн (без ПДВ), йдеться в оголошенні на “Prozorro.Продажі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися