Тенісистка з Одеси вийшла до півфіналу парного розряду турніру WTA 125

Українка разом з Анкітою Райною у двох сетах здолала перших сіяних Барнетт та Ніколлз

Одеська тенісистка Даяна Ястремська вийшла до чвертьфіналу парного розряду турніру WTA 125 у польському місті Гродзиськ-Мазовецький. Даяна грає в парі з Анкітою Райною з Індії. Даяна і Анта з рахунком 6:1, 6:4 обіграли лідерів посіву з Великобританії Алісию Барнетт та Олівію Ніколлс. Матч тривав 1 годину 11 хвилин. За цей час Ястремська і Райна жодного разу не подали навиліт, допустили 2 подвійні помилки і реалізували 4/5 брейк-поінта.

Наступні суперниці тенісисток визначаться в матчі Наікта Бейнс/Мая Ламсден – Луксика Кумкхум/Пенгтарн Пліпіх.

Зазначимо, що Даяна Ястремська зіграла два матчі за день у різних розрядах та перемогла в обох. Так, українська тенісистка Даяна Ястремська вийшла до чвертьфіналу одиночного розряду цього турніру. У другому раунді українка обіграла Ємільяну Аранго з Колумбії. Зустріч тривала одну годину та 15 хвилин.

За Ястремською залишилися два сети (6:3, 6:2). У ході поєдинку Даяна оформила один ейс і три брейки, припустившись при цьому двох подвійних помилок.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у чвертьфіналі турніру в Вашингтоні, одеська тенісистка Еліна Світоліна зазнала поразки від лідерки посіву Джессіки Пегули зі США в напруженому матчі, який тривав три сети. Зустріч завершилася з рахунком 6:4, 3:6, 4:6 на користь американки. Про це повідомляє портал Великий теніс України.

Нагадаємо, що у другому колі турніру WTA 500 в США одеситка Еліна Світоліна перемогла росіянку Дар'ю Касаткіну з рахунком 6:2, 6:2. Це була восьма зустріч між українською тенісисткою та цією суперницею, і Еліна здобула восьму перемогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися