На дорогах Одеси тривають ремонтні роботи: адреси

Щоб уникнути заторів, заздалегідь плануйте свій маршрут

У Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством "Міські дороги". Саме тому, фахівці працюють у різних районах міста. Про це повідомляє Департамент міського господарства.     

Роботи проводяться за такими адресами: 

вул. Пушкінська/вул. Пантелеймонівська,

вул. Пушкінська/вул. Єврейська – ремонт дощоприймача;

вул. Балківська (від автовокзалу до вул. Заньковецька) – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;

Румунський канал – очищення канав, лотків.

“Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Загальна вартість проєкту, за оцінками спеціалістів держагентства, може становити 6,5 мільярда доларів США

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині триває пілотний проект з прозорості складання іспитів в сервісних центрах МВС. Вже понад 2 місяці майбутні водії складають свої екзамени під пильним наглядом камер. Зазначаеться, що протягом проєкту лави водіїв поповнилися на 3508 безпечних водіїв, які блискуче склали іспити з першого разу. Всього видано 5287 посвідчень водія. 

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися