На трасі Одеса – Рені вантажівка наїхала на 17-річну дівчину: подробиці ДТП

Наразі потерпіла перебуває в лікарні

Поліцейські розслідують обставини ДТП на трасі Одеса – Рені. ДТП сталася вчора, 10 серпня, близько десятої години вечора в межах села Великий Дальник. Водій вантажівки наїхав на 17-річну дівчину. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 29-річний водій “Renault Premium” з причепом, їхав у напрямку міста Одеси. У той же момент, 17-річна дівчина почала перетинати дорогу у невстановленому для цього місці. Водій, не побачивши дівчинку, наїхав на неї. Унаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до районної лікарні.

Після перевірки водія на стан сп’яніння, виявилось, що він був тверезим. 

“Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські наразі встановлюють обставини ДТП у Подільському районі Одещини. За попередньою інформацією, 23-річний водій автомобіля “Skoda Octavia” не обрав безпечну дистанцію та наїхав на 12-річного велосипедиста. Про це повідомили в Національній поліції в Одеського регіоні. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася сьогодні, 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися