ФК Чорноморець просить підтримати петицію про присвоєння звання героя футболісту

Петицію про присвоєння звання Героя спортсмену створюють вдруге

На сайті Президента України з’явилась петиція про присвоєння звання Героя України (посмертно) 19-річному воїну. Хлопець до повномасштабного вторгнення виступав на позиції голкіпера.

Про це повідомляє ФК Чорноморець.

Басмов Руслан, колишній футболіст та вихованець академії "Чорноморця". Після 24 лютого 2022 року він обрав службу у Збройних Силах України та став невід'ємною частиною спеціального підрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Звертаємось до Вас з проханням підтримати петицію про присвоєння звання Героя України нашому полеглому захиснику – колишньому футболісту Басмову Руслану Володимировичу. Руслан був вихованцем академії "Чорноморця", виступав на позиції голкіпера та провів багато матчів за юнацькі команди одеситів, — йдеться в повідомленні.

Віддавши своє життя, він врятував життя безлічі своїх побратимів. В останньому бою, що тривав понад добу, Руслан знищив декілька десятків наступників "вагнерівців".

Підтримати петицію можна за посиланням. Вже зібрано понад 10 тисяч голосів. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України та вручив орден "Золота Зірка" заступнику командира батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти Командування морської піхоти Військово-Морських сил ЗСУ майору Сергію Дудіну.

Також “Коментарі” писали, що в Одесі відзначили заслуги героїв, які стояли на захисті України. Відзнака Президента за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України була посмертно вручена Володимиру Калмику, учителю фізичного виховання Біляївського ліцею № 1, з Одеського району.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саныч

14 серпня 2023, 13:13

поддерживаю о присвоении Героя Украины

Саныч

14 серпня 2023, 13:11

поддерживаю присвоить звание Героя Украины

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися