На Одещині відкрили нове пожежне депо: де саме

Між Усатівською громадою та Одеським районним управлінням ГУ ДСНС України підписано Меморандум про співпрацю

В Одеському районі - відкрили нове пожежне депо, воно розташувалось на території Усатівської громади. Це дозволить більш ефективно реагувати на небезпеку та забезпечити високий рівень захисту населення.

Про це повідомляє Одеська районна військова адміністрація.

Важливим аспектом цієї події є підписаний Меморандум про співпрацю між Усатівською громадою та Одеським районним управлінням ДСНС. Ця угода передбачає навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів, що будуть працювати на території громади. Це важливий крок у підготовці кваліфікованих фахівців, які будуть здатні ефективно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації та забезпечувати безпеку громадян.

picture

Безпековий напрямок є пріоритетним в роботі влади Одеського району усіх рівнів. Тому відкриття пожежного депо в Усатівській громаді є дуже важливим фактом, тому що команда пожежної охорони має бути розташована якнайближче до людей. І завдяки розумінню цього питання з боку керівництва Усатівської громади, навіть у цей складний час, виділено необхідний об’єм коштів і створено депо для вогнеборців, які відтепер будуть здатні ефективніше реагувати на пожежі, а також на надзвичайні події різного характеру і першими прибувати до місця виклику на допомогу людям, — зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.  

Нагадаємо, 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхові будинки. 

Раніше “Коментарі” також писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Кубанка. Коли рятувальники прибули на місце події було встановлено, що горить одноповерховий приватний будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області. Рятувальникам, вдалося локалізувати пожежу о 16:15 та повністю ліквідувати о 16:27. Площа, яку охопив вогонь, становила 40 м2. На жаль, протягом гасіння пожежі вогнеборці виявили жінку 1975 року народження, яка загинула.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися