Після обстрілу Одеси гіпермаркет Fozzy зазнав збитків у сотні мільйонів гривень

В Fozzy заявили, що більше в Одесі вони не будуть працювати

Внаслідок падіння уламків російських ракет в Одесі згорів гіпермаркет Fozzy. Магазин працював у місті понад 20 років. Втім, після нічних обстрілів гіпермаркет більш не працюватиме в Одесі. Про це рішення повідомило керівництво закладу в Фейсбук. 

Зазначимо, що в одеському Fozzy згоріло все: від товару до самої будівлі. В компанії наразі не можуть назвати суму збитків, але вони впевнені, що це сотні мільйонів гривень. Загиблих внаслідок атаки немає, проте постраждали троє працівників Fozzy. Вони знаходяться у лікарні.

В компанії запевняють, що 270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи і роботу з переїздом в інші міста, в яких є гіпермаркети Fozzy.

"Одеса сьогодні – місце нашого болю. Місце спалених цілей наших 270 співробітників, які продовжували ходити на роботу, щоб годувати свої сім’ї та жити звичне життя навіть в умовах війни. Місце, де колись був добрий оновлений FOZZY, двері якого відтепер зачинені. Ми з жалем повідомляємо, що FOZZY в Одесі не працюватиме", — йдеться у повідомленні.

Втім, керівництво також наголосило, що вірять, що в майбутньому їм вдасться відбудувати кожен квадратний метр свого бізнесу.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вночі 14 серпня російські окупанти черговий раз обстріляли Одещину. Як повідомили в Одеській ОВА ворог атакував Одесу трьома хвилями: двома хвилями ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, і вісьмома ракетами типу “Калібр”, уточнив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.Внаслідок збиття ракет, які ворог спрямував у середмістя Одеси, уламками було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. Крім того, вибуховою хвилею у кількох будівлях вибиті вікна та понівечені балкони, а також побито припарковані автівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися