На Одещині чоловік вбив свою співмешканку під час сварки: у чому причина конфлікту

За скоєне 29-річному зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у заподіянні смертельних тілесних ушкоджень співмешканці. Подія сталася у приватному домогосподарстві одного з сіл Окнянської селищної ради.

За попередньою інформацією поліції, під час спільного застілля, господар будинку  посварився з господинею. Розлючений чоловік вдарив жінку кулаком, а коли вона впала на підлогу, наніс по тулубу удари ногами і обухом сокири, яку знайшов у приміщенні. 

Повідомлення про смерть 53-річної жінки надійшло в поліцію від її співмешканця. Правоохоронці під час огляду місця події в одній із кімнат на ліжку виявили закривавлену небіжчицю. 

“На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - повідомив начальник відділення № 2 слідчого відділу Подільського районного управління поліції Василь Клемпуш.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські затримали жителя Одеського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Він до смерті побив 35-річну жінку і сховав тіло у колодязі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області

Нагадаємо також, що на Одещині 21-річний чоловік без дозволу взяв автомобіль вітчима та вбив його при перевищені меж необхідної оборони. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися