В Одесі призначили нового директор департаменту охорони здоров’я ОВА

Наталія Одарій-Захарʼєва подала заяву на звільнення з посади за власним бажанням

На посаду директора департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації призначено Курмишова Олександра Васильовича. Про це стало відомо з розпорядження начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

Зазначається, що Курмишов обійматиме цю посаду з 15 серпня і до призначення на цю посаду переможця конкурсу. Але строк його перебування не може перевищувати 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Олександру Курмишову присвоєно шостий ранг державного службовця та призначено оклад у 12 800 гривень. Також йому буде надано надбавку у розмірі 12 відсотків від посадового окладу за вислугу років на державній службі. Наразі посадовець має стаж держслужбовця 4 роки та 7 місяців.

Нагадаємо, що тимчасово очолювала департамент Оксана Рокунець-Сорочан.

Раніше “Коментарі” писали, що 12 липня Наталія Одарій-Захарʼєва подала заяву на звільнення з посади директора департаменту охорони здоров’я за власним бажанням.

Крім того, президент України вчора призначив нового голову Болградської районної державної адміністрації Одеської області. На посаду призначено Михайла Шарафаненка. Відповідне розпорядження опублікували на сайті Президента. Того ж дня за поданою заявою Зеленський звільнив попереднього голову Болградської районної державної адміністрації Геннадія Бамбуру. У якості причини вказана подана відповідна заява самого Бамбури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися