На Одещині виставили нафтобазу на продаж

Вартість майна склала 4,3 млн грн

В Одеській області ТОВ “УКРРЕНТ-ІНВЕСТ” виставило на аукціон колишню нафтобазу у місті Роздільна. Вартість майна склала 4,3 млн грн.  Про це стало відомо з порталу Prozorro. Продажі.


Новому власнику дістанеться адміністративна будівля, загальною площею 627,3 кв.м,  прохідна,  склади, а також власна залізнична колія. Крім того, зазначається, що надалі територія може використовуватися під будь-який вид діяльності: автостоянки, елеватори, СТО, ведення комерційної та іншої діяльності: промисловість, виробництво, сільське господарство. Наразі триває прийом заявок для учасників. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що Регіональне відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях змінило формат аукціону з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту. Цього разу це має бути гібридний голландський аукціон. На відміну від традиційного англійського аукціону, де учасники пропонують поступове збільшення стартової ціни й перемагає той, хто запропонував найбільше, у цьому аукціоні спочатку буде знижуватись стартова ціна до тієї, з якої учасники готові розпочати змагання й лише потім підвищувати нову знижену ціну до трьох ударів молотком.

Раніше “Коментарі” писали, що на початку 2023 року, вперше в історії країни було продано морський порт. Втім, як виявилось частина Усть-Дунайського порту в приватних руках й власники добиваються анулювання чинності торгів через суд. Про це повідомляє видання ElitExpert.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися