Експерти вибрали 100 впливових людей Одеського регіону

Підсумки національного рейтингу впливовості «Еліта України» в Одеській області: хто вийшов в лідери?

Експерти національного рейтингу "Еліта України" вибрали 100 впливових людей Одеського регіону.

На першому місці рейтингу бізнесмен і меценат Аднан Ківан.

У 20-ку увійшли мер Одеси Геннадій Труханов, колишній одеський губернатор Сергій Гриневецький, бізнесмени Андрій Ставніцер, Дмитро Іоргачев, Руслан Ківан і Ігор Лисенко, голова Асоціації суддів господарських судів України Наталія Богацька, популярний одеський політик Віталій Саутьонков, відомий громадський і політичний діяч Сергій Ківалов.

Також в списках - директор благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова, титулована тенісистка Еліна Світоліна, відомий піаніст Олексій Ботвінов і знаменитий сатирик Михайло Жванецький.

Масштабний проект - "Національний рейтинг впливовості "Еліта України", стартував 10 серпня. Експерти 21 вересня вибрали в кожному з регіонів країни по сотні найвагоміших людей, яких сміливо можна назвати елітою України.

Як підкреслила керівник оргкомітету Олена Овчинникова: "Особливість рейтингу в тому, що експерти орієнтувалися саме на особистісні якості кожного учасника рейтингу і вибирали тих, хто вніс істотний внесок в розвиток суспільства і нашої держави, оцінюючи інтелект кандидата, інтелігентність, довіру до нього в суспільстві, патріотизм, компетентність і чесність".

В даний момент (до 4 жовтня) проходить другий тур голосування, в ході якого експерти і онлайн-користувачі виберуть кращих із загального всеукраїнського списку претендентів, що складається з 300 персон.

Імена переможців першого Національного рейтингу впливовості "Еліта України" стануть відомі 5 жовтня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися