Стало відомо який порт на Одещині зазнав пошкоджень внаслідок нічного обстрілу

Критичних загорянь не було

В Офісі Президента України розповіли подробиці нічного обстрілу Одещини. Так. керівник ОП Андрій Єрмак у своєму Телеграм каналі написав, що російські окупанти атакували безпілотниками територію державного підприємства “Ренійський морський торговельний порт” 


“Внаслідок влучання російського БПЛА в два металевих склади ангарного типу виникло загорання 2-х тракторів та виявлено загорання шроту у поруч розташованому складі на площі 10 м2. Загиблих та постраждалих немає. Терористи продовжують воювати з продовольством”, - зазначив Єрмак.

Водночас, стало відомо, що міський голова Рені зранку побував на об'єктах. За його словами, критичних загорянь не було. На місці подій працюють спеціалісти. Пошкоджень житлових будинків у місті немає.

“Постраждала будівля старого елеватора, частина силосів і складів для зберігання зернових трьох портових операторів. Зруйновано новий склад під зерно, який був уже майже добудований одним із місцевих підприємців, і днями мав бути введений в експлуатацію”, - сказав мер міста Рені Ігор Плехов, коментуючи атаку місцевим ЗМІ. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог атакував Одеську та Миколаївську області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову інфраструктуру та складські приміщення. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Також “Коментарі” писали, що наразі поліція займається розслідуванням події. Правоохоронці проводять огляд місць влучань, документують наслідки ворожої атаки та збирають матеріали для подальшого розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися