В Одеській РВА зміниться голова: хто замінить Юрія Крука

Кабінет Міністрів України погодив призначення нового голови Одеської РВА

Сьогодні Кабінетом Міністрів України погоджено звільнення Юрія Крука з посади голови Одеської районної державної адміністрації. Замість нього новим очільником РВА стане Олександр Гринчак.

Про це повідомив представник Кабінету Міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Хто такий Олександр Гринчак

Олександр Гринчак народився 17 липня 1978 року на території Львівської області. Його професійна діяльність в органах МВС почалася в 1995 році. Гринчак очолював відділ з протидії злочинам у сфері інформаційних систем Департаменту захисту економіки. Крім цього він обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту кіберполіції. У жовтні 2019 року Олександр Гринчак отримав посаду керівника Департаменту кіберполіції.

Інші призначення

На посаду заступника голови Одеської обласної адміністрації погоджено призначення Андрія Фігеля. На аналогічну посаду ОВА також погоджено кандидатуру Олександра Харлова. 

Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали, що в Одеській області продовжується звільнення голів адміністрацій. На цей раз голова Одеської ОВА Олег Кіпер вніс пропозицію, щодо звільнення з посади голови Одеської РВА Юрія Крука.

Також зазначимо, що згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського новим головою Одеської ОВА призначено Олега Кіпера. До цього виконувачем обов’язків був Борис Волошенков.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися