На Одещині подали 38 позовів через незаконне захоплення території Дунайського заповідника

Правоохоронці розслідують зловживання посадовців Вилківської міської ради

Одеська прокуратура подала 38 позовів до суду на Вилківську міськраду, а також порушила кримінальні справи за незаконне захоплення території Дунайського заповідника та Ізмаїльського лісгоспу.

Про це повідомляють в Київському еколого-культурному центрі.

У червні Київський еколого-культурний направив скаргу до Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генерального прокурора України. В прокуратурі зазначили, що подано 38 позовів до суду на незаконні дії Вилківської міської ради, з яких 9 вже задоволено судом. Окрім цього, проти колишнього голови Кілійської районної державної адміністрації Вячеслава Семенюка прокуратура відкрила справу за ст. 364 Кримінального кодексу України. За цією ж статтею правоохоронці розслідують зловживання посадовців Вилківської міської ради, які незаконно передавали у приватну власність територію Дунайського заповідника. 

Також до о суду готують ще один позов на незаконні дії Вилківської міської ради, внаслідок яких у Дунайського заповідника та Ізмаїльського лісгоспу вилучили 15 га.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська прокуратура не дала забудувати поблизу Михайлівської площі землю вартістю 65 млн грн. Усього площа земельної ділянки - 0,5 га.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися