На Одещині сталася аварія внаслідок якої постраждала дитина: хлопчик зараз в комі

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років

Поліція розслідує обставини ДТП у Березівському районі. Аварія сталася близько дев’ятої години вечора між селами Демидове та Михайло-Олександрівка, постраждало двоє громадян, у тому числі дитина, яка наразі знаходиться у комі. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, 24-річний водій автомобіля “ВАЗ”, рухаючись з села Демидове до села Михайло-Олександрівка, не впорався з керуванням і в’їхав  у бетонну огорожу містка.

Унаслідок ДТП водій та його 11-річний сусід, який перебував на пасажирському сидінні легковика, були госпіталізовані до районної лікарні. У чоловіка діагностували забої ребер та грудної клітки, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у дитини – політравму, закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Хлопчик знаходиться у комі.

“Водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Поліцейські встановлюють всі обставини події, вирішується питання про оголошення правопорушнику про підозру. Слідство триває”, - розповів начальник Березівського районного відділу поліції підполковник поліції Микола Древов.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був нетверезим, в його організмі виявили 3,36 проміле алкоголю.

Раніше “Коментарі” писали, що у Пересипському районі Одеси сталася аварія, в якій загинув пішохід. ДТП сталося 6 серпня, ввечері на Об'їзній дорозі поблизу санаторію "Куяльник". Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися