На Одещині затримали п’яного водія під час комендантської години: чоловік намагався втекти від поліції

Чоловіку загрожує штраф, що становить 17000 гривень

Поліцейські затримали чоловіка, який в нетверезому стані їздив по місту під час дії комендантської години. Інцидент стався в Березівці, Одеської області. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, правоохоронці під час патрулювання зупинили автомобіль “Volkswagen”, за кермом якого перебував 46-річний місцевий житель. Поліцейські виявили, що водій був у стані сп’яніння, що підтвердили за допомогою алкотестера. Вміст алкоголю в організмі чоловіка перевищував норму у понад два рази. Крім того, правоохоронці встановили, що у керманича був відсутній поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності. 

Правопорушників вирішив уникнути покарання: сів за кермо свого авто та почав тікати від поліцейських. Наздоганяючи втікача, правоохоронці через гучномовець вимагали зупинити транспортний засіб, але водій, навпаки, збільшив швидкість.  Коли ж поліцейським все ж таки вдалося зупинити автівку, водія було затримано.       

“Автомобіль у правопорушника поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик, а адміністративні матеріали скерували до суду. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції даних статей – штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік”, - зазначив начальник Березівського районного відділу поліції підполковник поліції Микола Древов.


Нагадаємо, що поліція розслідує обставини ДТП у Березівському районі. Аварія сталася близько дев’ятої години вечора між селами Демидове та Михайло-Олександрівка, постраждало двоє громадян, у тому числі дитина, яка наразі знаходиться у комі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися