Українське Дунайське пароплавство залишило "послання" окупантам на фасаді розбитої будівлі

Під час атаки росіяни прицільно намагалися знищити портову інфраструктуру на Дунаї

Фасад розбитої будівлі Українського Дунайського пароплавства прикрасили символічним банером "руський корабель – іди на…!". Адміністративну будівлю пошкодили російські окупанти, коли обстрілювали дунайські порти. 

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

Ударами по Ізмаїлу та Рені ворог намагався залякати нас, заблокувати та зупинити роботу дунайського логістичного кластеру. Але ми витримали, стали ще сильнішими та ще більш завзятими. Наша відповідь агресору - банер на фасаді розбитої будівлі УДП з легендарним малюнком українського художника Бориса Гроха. Рашисти можуть розтрощити наш офіс, але їм ніколи не підкорити нашу волю, не забрати нашу свободу та нашу країну, - написав Москаленко. 

Обстріл портової інфраструктури 

2 серпня вночі збройні сили рф здійснили дронову атаку по Одещині. Ворог атакував об'єкти портової та промислової інфраструктури Дунаю. Внаслідок обстрілу пошкоджень та руйнувань зазнали елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні приміщення. Також істотних руйнувань зазнала триповерхова будівля "Морвокзалу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Українське Дунайське пароплавство готує до випробування врятований  плавкран. Він може використовуватися для робіт із модернізації заводського сліпу, або для зняття кришок барж без використання портальних кранів. Але основна його задача - перевалка зернових. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися