На Одещині дівчина вдарила свого співмешканця ножем у серце: деталі

За скоєне молодій жінці загрожує до 15 років ув’язнення

Поліцейські затримали 23-річну дівчину, яка вдарила ножем у серце свого співмешканця. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала унаслідок гострої крововтрати від поранення серця. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернувся чоловік, який повідомив про те, що знайшов свого 30-річного брата з ножовим пораненням. Прибувши за місцем виклику поліцейські встановили, що під час спільного вживання алкоголю смертельне поранення потерпілому спричинила його 23-річна дівчина. Чоловік помер до приїзду “швидкої”. З місця злочину поліцейські вилучили скривавлений ніж та інші речові докази. Слідство триває. 

“За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушниці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі”, - розповіла старша слідча відділення поліції № 1 слідчого відділу Білгород-Дністровського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області майор поліції Тетяна Славова.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік приревнувавши свою цивільну дружину вдарив її ножем у живіт. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися