Одеса отримала чергову партію гуманітарної допомогу з Німеччини

Місто отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль

Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Передача гуманітарного вантажу відбулася за сприяння громадської організації “Реабілітаційний центр Святого Павла” у співпраці з некомерційною організацією Space-Eye. 

Зазначимо, що побратимські відносини між Одесою та Регенсбургом вже більш ніж 30 років сприяють зміцненню міжнародної співпраці.

“У той час, коли Україна бореться з викликами повномасштабної війни, підтримка кожного з міжнародних партнерів міста Одеси є особливо цінною. Ми щиро вдячні нашим німецьким партнерам за допомогу”, - йдеться в повідомленні міської ради. 

Нагадаємо, що Греція готова долучитися до відновлення історичного центру Одеси. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс на брифінгу із Володимиром Зеленським. Зокрема, йдеться про відновлення пошкоджених історичних будівель.

“Коментарі” також писали, що голова Ради міністрів Італійської Республіки Джорджа Мелоні висловила співчуття родинам постраждалих від російської атаки одеситам і заявила, що Італія готова долучитися до відбудови Спасо-Преображенського собору та інших скарбів культурної спадщини України. Про це повідомило у Твіттері посольство Італії в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися