В Одесі відзначили День Державного Прапора України: урочистості та нагородження

На честь свята командувач ВМС ЗСУ нагородив кращих військовослужбовців

Сьогодні в Одесі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України. Ранок розпочався з важливої церемонії підняття Державного Прапора України на маяку Одеського торговельного порту за участі видатних особистостей та військових.

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил Збройних Сил України. 

Віцеадмірал Олексій Неїжпапа, командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України, очолив цю урочисту подію. Разом з ним взяли участь військовослужбовці національного флоту, працівники ФДУ "Одеський район Держгідрографії" та Загону Морської Охорони Державної прикордонної служби України.

У День Державного Прапора України, стяг підняли над будівлями Одеської міської ради та Одеської обласної Державної Адміністрації, що стало символом єдності та гордості за націю.

У військових частинах та у пунктах тимчасового базування Військово-Морських Сил ЗС України теж проводились урочисті заходи. Зокрема в місті Одеса Командувач національного флоту віцеадмірал Олексій Неїжпапа нагородив кращих військовослужбовців. Подякувавши  українським захисникам він висловив впевненість, що настане час, коли жовто-блакитний стяг буде майоріти над усіма нашими містами – від Львову до Донецьку, від Чернігова до Севастополя, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні 23 серпня 2023 року напередодні Дня Незалежності в Україні відзначається День Прапора. З нагоди цього рано вранці на Воронцовському маяку в Одесі було піднято величезний стяг України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися