На Одещині на водія склали адміністративні матеріали одразу за чотирма статтями: що порушив чоловік

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику – штраф у розмірі 34000 гривень

На Одещині на водія склали адміністративні матеріали одразу за чотирма статтями КУпАП. Про це повідомили Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Нещодавно між селами Демидове та Михайло-Олександрівка Березівського району 48-річний чоловік не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Водій отримав незначні тілесні ушкодження і від госпіталізації відмовився. Правоохоронці перевірили керманича на стан сп’яніння і, як виявилось, під час руху чоловік був напідпитку: в його організмі виявили 2,06 проміле алкоголю. Крім того, поліцейські з’ясували, що в грудні минулого року за нетверезе водіння суд позбавив його права керування транспортними засобами. 

Згодом стало відомо, що чоловік не був пристебнутий ременем безпеки та не мав поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

“Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику – штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адміністративний арешт на строк десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці затримали “на гарячому” чоловіка, який організував канал незаконного перетину кордону для чоловіків. За такі дії йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися