Театр об’єднує: український театр Одеси підписав меморандум з Херсонським драмтеатром

Плануються постановки спільних вистав

21 серпня Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В. Василька підписав меморандум “Про співпрацю у сфері театрального мистецтва” з Херсонським академічним музично-драматичним театром ім. Миколи Куліша. Після підписання меморандуму херсонські артисти частіше виступатимуть з гастролями в Одесі. Плануються також постановки спільних вистав.  Про це повідомили в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі ім. В. Василька.

“Підписання меморандуму сприятиме налагодженню контактів та запрошенню режисерів й акторів, гастролям та постановкам спільних вистав, обміну інформацією та досвідом, тощо”, - йдеться в повідомленні театру.

Крім того, там також зазначили, що це вже четвертий український театр з яким театр ім. В. Василька уклав меморандум.

Нагадаємо, що з 24 серпня до 23 вересня 2021 року в Одеському національному академічному театрі опери та балету вкотре відбудеться фестиваль мистецтв "Оксамитовий сезон в Одеській опері". Цього року фестиваль приурочено до Дня незалежності України. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Раніше “Коментарі” повідомляли, театральний сезон в Одеському театрі опери та балету закінчиться прем’єрою балету для дітей "Дюймовочка". У наступному сезоні в театрі продовжать проєкти, які запустилися у 2022 році. Про це повідомила Людмила Сергійчук, помічниця генеральної директорки та художньої керівниці Одеського національного академічного театру опери та балету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися