В Одесі 50 дітей відправилися на відпочинок на острів

Діти змогли поїхати на відпочинок завдяки підтримці міжнародних партнерів

50 одеських дітей відправилися на відпочинок на острів Корфу. Вони проведуть 10 днів в оздоровчому таборі на східному узбережжі острова. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Це стало можливим завдяки партнерам Одеси, які з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну всебічно підтримують наше місто.  

Вітаю усіх із Днем Незалежності та бажаю насолодитися відпочинком! Хочу висловити вдячність меру міста Корфу пані Меропі-Спірідула Ідреу та співробітникам Муніципалітету міста Корфу! Для нас дуже важлива підтримка міжнародних партнерів, - сказав заступник Одеського міського голови Павло Вугельман.

Також нещодавно 40 юних одеситів відбули до міста-партнера Одеси – Таллінн. На дітей чекає тиждень відновлення у спортивному літньому таборі Туксі на берегах Балтійського моря.

"Коментарі" писали, що в Одесі Управління капітального будівництва міської ради запускає закупівлю одно-, двокімнатних квартир з метою надання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. Ця ініціатива фінансується з бюджетних коштів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися